Szolgáltatásaink

Miben is tudunk Önnek segíteni?
  • - megbízása alapján lépésről lépésre megtervezzük mennyi időt vesz igénybe a külföldi autó ügyintézés
  • - kiszámoljuk a költségeket: regisztrációs adó, okmányirodai költségek, eredetvizsgálat, biztosítás
  • - időpontot egyeztetünk a műszaki vizsgáztatáshoz, a vámhivatalhoz, az eredetvizsgához és az okmányirodához
  • - kikalkuláljuk a kötelező és casco biztosítás díjait, majd megkötjük a megfelelő biztosítást.
Szükség esetén P és E rendszám ügyintézést is vállalunk.

Felesleges telefonálgatás, időpontkérés és sorban állás helyett bízzon meg minket a regisztrációs adó ügyintézésével - a folyamat elejétől a végéig.

Vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen árajánlatot, mi pedig elintézzük Önnek!

Műszaki vizsgáztatás


Időközönként előírt, a biztonságos közúti forgalomban való részvételhez szükséges teljes műszaki átvizsgálás, a Nemzeti Közlekedési Hatóság előre meghatározott szempontrendszere szerint.

Regisztrációs adó


A regisztrációs adó, egy illeték, melyet Magyarországon a külföldről behozott és forgalomba helyezendő gépjármű után kell megfizetni.

Vámkezelés


A vámhivatal állapítja meg a gépjármű után befizetendő regisztrációs adó mértékét, illetve az EU-n kívülről történő behozatal esetén a vámot és az ÁFÁ-t is.

Okmányirodai ügyintézés


A Nemzeti Közlekedési Hatóság (és szükség esetén a vámhivatal) hivatalos dokumentumaival lehet kiváltani a forgalmi engedélyt és rendszámtáblát az okmányirodában.

Kötelező és casco


A forgalomba helyezett gépjárműre a magyarországi jogszabályok alapján a tulajdonos, vagy az üzembentartó (ha a két személy nem ugyanaz) köteles gépjárműre felelősség biztosítást kötni. A casco biztosítás opcionális, az ügyfél eldönti, hogy szeretné megkötni vagy sem.

Eredetvizsga


Az eredetvizsgálat célja, a jármű egyedi azonosítójának ellenőrzése. A külföldről behozott járművek esetében nem kötelező. A vizsgálat során kiderülhet az is, hogy a gépjármű azonosítójában történt-e változás, ami visszaélésre adhatott okot a múltban. 2018.01.01-től külföldi autóra is kötelező az eredetvizsga.

Forgalomba helyezés


A forgalomba helyezés nem más, mint a gépjármű Magyarországon az első nyilvántartásba vétele, illetve a forgalmi engedélybe bejegyzése. P és E rendszám ügyintézést is vállalunk.

Külföldi autó ügyintézés


A külföldi autó ügyintézése során, amikor is a külföldi nyilvántartásból kivonják, a magyarországi nyilvántartásba bejegyzik a gépjárművet az új tulajdonos nevére.

Rólunk

Regadó ügyintézés, regisztrációs adó ügyintézés, okmányirodai ügyintézés, műszaki vizsgáztatás, gépjármű ügyintézés, kötelező biztosítás megkötése vagy külföldi autó ügyintézésével kapcsolatban hívja elérhetőségeinket!

Kulcsszavak

Regadó ügyintézés, regisztrációs adó ügyintézés, okmányirodai ügyintézés, műszaki vizsgáztatás, gépjármű ügyintézés, kötelező biztosítás megkötése vagy külföldi autó ügyintézés.

Kapcsolat